Lunsjmøte, trending av analyseresultater

Mottar du analyseresultater? Er du ansvarlig for å vurdere disse? Det stilles krav til trending av analyseresultater både i lovverket og næringsmiddelstandarder (BRC og ISO 22000). Delta på vårt lunsjmøte å få økt kunnskap om trending av analyseresultater.

Analysesenteret 20190307 16

Agenda

11.15
Registrering og lunsj

11.45
Velkommen v/Lone Grønbech, LabTjenester AS

11.50
Hva er egentlig trending av analyseresultater og hvordan skal dette utføres i praksis? Kort om krav i lovverket og næringsmiddelstandarder om trendning av analyseresultater. v/Heidi Camilla Sagen-Ohren, Aquatic AS

13.15
Slutt, vel hjem. For dem som ønsker blir det omvisning på kjemisk- og mikrobiologisk avdeling rett etter lunsjmøtet.

Målgruppe 

Lunsjmøtet passer for kvalitetsledere, alle som mottar og vurderer analyseresultater og medlem i HACCP-team.

Påmelding

Påmeldingsfrist: Torsdag 29. august.

Ønsker du å delta? Meld deg på i dag! NB! Det er gratis å delta på dette lunsjmøte.